I. helyezés a szakmai koncepcióversenyen

2019.11.20.
I. helyezés a szakmai koncepcióversenyen
Huszár Daniella, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar IV. évfolyamos jogász hallgatója I. helyezést ért el az SZTE Állam- és Jogtudományi Kara által meghirdetett Ember – Gép – Jog 3.0 szakmai koncepcióversenyen.

Nevezni lehetett valamely, a technológia fejlődésével – várhatóan – kialakuló új típusú jogi probléma beazonosításával és lehetséges megoldásával foglalkozó témával. A koncepcióverseny egyben prezentációs verseny is: a prezentációk formátuma az ún. Pecha Kucha volt.

Huszár Daniella „A tartalomszolgáltatók felelőssége a közösségi médiában közzétett tartalmak tekintetében – avagy ki a jobb: a gép vagy az ember?” címmel nevezett, és hozta el a 2019. november 20-i verseny I. helyezését. Konklúziója az alábbi volt: „A feltett kérdésre, vagyis, hogy ki a jobb a gép vagy az ember, azt válaszolnám, hogy egyik sem jobb a másiknál jelenlegi állapotában. Mindkettő párhuzamos alkalmazása szükséges különböző feladatokkal és funkciókkal. A globális közösség megvalósulásához folyamatos tanulásra van szükség, mely biztosítja, hogy a közösségi média világa egy mindenki számár biztonságos színtérré válhasson.” Huszár Daniella konzulense Gosztonyi Gergely volt.

Gratulálunk!